De Nattergale: The Jule Boks - 9 disc

De Nattergale: The Jule Boks  -  9 disc

De Nattergale: The Jule Boks - 9 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
De Nattergale: The Jule Boks
De Nattergale: The Julekalender 
Samtlige 24 afsnit fra mange års største TV-succes The Julekalender af og med Viggo Sommer, Carsten Knudsen og Uffe Rørbæk Madsen, alias De Nattergale.  Se - eller gense - Danmarks mest kendte kartoffelavlerpar, Gertrud og Oluf Sand, samt den mystiske københavner, Benny, og de tre nisser Fritz, Günther og Hansi - ham with the biggest tænder and the grimmest tøj. 


De Nattergale: CWC - Canal Wild Card (2001) 
"Det er jo sådan, at hvis seerne er periferien af en cirkel, og vi mediefolk med al vores viden er centrum af cirklen, så gælder det, at jo hurtigere TV vi laver, ja længere ud i periferien af cirklen vil al vores viden blive slynget. Det er dét, man kalder den medievidenskabelige centrifugalkraft."
- Finn Nissen

"Jeg tror, det var Thøger Seidenfaden, der en gang sagde, at vi der arbejder indenfor medierne, vi har lige lidt større overskud end andre mennesker. Og det forpligter! Det forpligter at stå med nationen i sin hule hånd."
- Finn Nissen

Alle 24 afsnit af TV's voksen-julekalender - optaget knaldhamrende direkte ned på netop denne DVD! 

De Nattergale: CWC World (2003) 
Alle 24 afsnit af TV2's voksenjulekalender 2003 optaget knaldhamrende direkte ned på netop denne DVD - worldwide! Finn Nissen, Regner Worm, Børge Karpelund, Emil Peisler og alle de andre fra CWC er tilbage på skærmen. Igen. Denne gang har de ikke vundet en konkurrence udskrevet af kulturministeriet, men selv opsendt deres egen sattelit, hvorigennem de hver aften i december sender direkte fjernsyn ud til hele verden.


Spillelængde:  1140 min.
Produktionsår:  
Antal DVD:  9
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske