Ørkenens Lov - 3 disc (Desert Law)

Ørkenens Lov  -  3 disc (Desert Law)

Ørkenens Lov - 3 disc (Desert Law)

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Ørkenens Lov  -  3 disc (Desert Law)
Christine Sanders, en rig og smuk amerikaner, har været separeret fra sin mand Moulay Ben Zair i ti år og har forældremyndigheden over deres 12-årige søn Robert. Parret er stadig gode venner, og Moulay ser ofte sin søn. Men ud af det blå bortfører han pludselig Robert fra hans skole og forsvinder til Marokko. Christine er bekymret og bange, da hans hensynsløse handling lader til at være helt umotiveret. Hendes eneste ledetråd er en mystisk advarsel skrevet på arabisk på hendes værelse: "MAKTUB - DET ER SKÆBNEBESTEMT".

Christine og hendes onkel William ejer Sanders Corporation, som er et stort Wall Street-firma. Sammen med firmaets advokat Red Murchinson, som er en ven af familien, lægger de pres på magtfulde forbindelser blandt politikere og diplomater i deres søgen efter Robert. Men drengen er som sunket i jorden. Nu bliver Christine desperat og beslutter sig for at hyre Tom Burton - en lejesoldat med forbindelser til CIA og ekspert i arabiske forhold. Han opdager, at Robert er blevet ført til Magruf, som er Ben Zair-stammens emir. Den ærværdige leder har bekendtgjort, at traditionen foreskriver, at hans barnebarn Robert skal være hans arving, og at han derfor skal oplæres i sine pligter som prins af Ben Zair-stammen. Enhver, der blander sig i drengens skæbne, vil blive straffet. Til at begynde med er Robert fyr og flamme over den forunderlige drejning, som hans liv har taget. Men da han indser, at han aldrig vil få sin mor at se igen, beslutter han sig for at flygte. Christine er tiltrukket af den kølige morder, som er den eneste, der kan redde hendes søn, og hun insisterer på at blive indlemmet i hans gruppe af jægersoldater. Tom ved, hvor Robert er blevet gemt af vejen, men han bliver bevogtet af Ben Zair-krigerne, som aldrig er blevet besejret.

Det er en livsfarlig mission - nogen, der kender alt til Toms plan, har informeret Magruf. Kun med Moulays hjælp formår Tom at nå frem til Robert i live. Moulay ofrer sit eget liv for at redde sin søn, og jægersoldaterne slipper væk i ørkenen.


Spillelængde:  300 min.
Produktionsår:  1982
Antal DVD:  3
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske