u14220 Rejseholdet 02 (Episode 5-7) (UDEN COVER)

u14220 Rejseholdet 02 (Episode 5-7) (UDEN COVER)

u14220 Rejseholdet 02 (Episode 5-7) (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

29,90 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Rejseholdet 02 (Episode 5-7)
Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV's største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie.

Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Episode 5
Et ungt par får spoleret deres bryllupsdag af et drab. Drabet virker umuligt og retsmedicinerne kommer virkelig på hårdt arbejde, da Rejseholdet bliver tilkaldt. Snart er mange i landsbyidyllen i søgelyset, fra præsten til læreren og kirketjeneren.

Episode 6
Ulla fejrer sin 30 års fødselsdag med en stor fest for familie og venner. På vej hjem fra festen forsvinder hun sporløst, hendes mand alarmerer politiet og Rejseholdet bliver tilkaldt. Alt peger på en forbrydelse - og til sidst kommer også Ullas børn i fare.

Episode 7
Fischer og La Cour holder ferie i et sommerhus ved Vesterhavet sammen med Fischers familie. Men idyllen brydes, da det lokale politi får en anonym anmeldelse om et mord i nærheden. Morderen er på fri fod og kan slå til igen. Hele Rejseholdet må rykke ud og Fischers kone Mille er pludselig alene i det øde område.
 

Sprog: Dansk
Undertekster: Dansk for hørehæmmede
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Antal Diske: 2
Spilletid: 167 min.