u14174 Rejseholdet 09 (Episode 26-28) (UDEN COVER)

u14174 Rejseholdet 09 (Episode 26-28) (UDEN COVER)

u14174 Rejseholdet 09 (Episode 26-28) (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

29,90 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Rejseholdet 09 (Episode 26-28)
Serien tager udgangspunkt i en række danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Afsnit 26
Da Finn en morgen ankommer til sin fiskeforretning, ligger hans kone myrdet indenfor. Det ligner en reel likvidering, og Rejseholdet bliver tilkaldt. Har Finn noget med mordet at gøre, har den mystiske fremmede han mødte på et fly for et par uger siden, eller er hans elskerinde involveret? Men endnu mere væsentligt - vil der ske flere mord? La Cour får brug for sine særlige evner - og Boysen opsøger Ingrid i et privat anliggende.

Afsnit 27
På Bornholm kommer en 15-pige ikke hjem som aftalt efter en fest - næste morgen bliver hun fundet myrdet, og Rejseholdet rykker ud. Meget tyder på, at mordet har sammenhæng med en række uopklarede sager andre steder i landet. På trods af, at Ingrid får hjælp fra både en politimand på ferie og af Boysen, sættes hendes liv alligevel på spil - og La Cour får nerverne på højkant, da han ikke kan få fat i Helene, som snart skal føde.

Afsnit 28
Da Johnny finder to piger i en kølevogn, tyder alt på, at der er tale om organiseret menneskesmugling af prostituerede fra de baltiske lande. Det bliver Rejseholdets opgave at spore bagmændene og deres danske forbindelser. Mens Gaby har travlt med at planlægge bryllup, lader Johnny sig trække yderligere ind i sagen, som udvikler sig dramatisk - og La Cour får travlt, da Helenes fødsel går i gang.


Spillelængde:  170 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen