u14170 Rejseholdet 01 (Episode 1-4) (UDEN COVER)

u14170 Rejseholdet 01 (Episode 1-4) (UDEN COVER)

u14170 Rejseholdet 01 (Episode 1-4) (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

0,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Rejseholdet 01 (Episode 1-4)
Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV's største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie.

Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Episode 1
Bedst som Rejseholdet har afsluttet en vellykket efterforskning et sted i Danmark, bliver de fem kriminalfolk uventet kastet ud i opklaringen af en tragisk forbrydelse indenfor egne rækker. Det bliver en sag med store konsekvenser, ikke alene internt i gruppen men også for et par af kriminalfolkenes privatliv.

Episode 2-3 (dobbeltafsnit)
En mand er blevet likvideret - den dræbte, en gammel kending af politiet, havde et udestående med de lokale rockere. Men Ingrid tror mere, at baggrunden for drabet er privat. Det lykkes Fischer og La Cour at få fat i rockerlederen, som kører rundt med et oversavet jagtgevær, der svarer til mordvåbnet - men den afsløring der følger er ikke, hvad de har ventet...

Episode 4
Da en ældre dame bliver myrdet, dukker en række yderst foruroligende oplysninger om hendes kvindelige lejer op - samtidig hævder lejeren at have set en ukendt mand forlade huset umiddelbart efter forbrydelsen.


Skuespillere:
Charlotte Fich
Waage Sandø
Lars Brygmann
Mads Mikkelsen
Trine Pallesen
Erik Wedersøe
Lars Bom

 
Sprog: Dansk
Undertekster: Dansk for hørehæmmede
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Antal Diske: 2
Spilletid: 228 min.