Maleficent

Maleficent

Maleficent

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Maleficent (2014)
Dette er historien bag eventyret om Tornerose, hvordan heksen engang var en fe, som fik stjålet sine vinger. Som hævn har hun kastet en forbandelse på kongehusets lille prinsesse Aurora. På hendes 16 års fødselsdag vil pigen falde i en dyb søvn, som kun ægte kærlighed kan bryde. Aurora vokser op i skjul hos sine fegudmødre i skoven, hvor Maleficent finder den lille pige og sørger for, at prinsessen også kender hendes side af sagen.

Snart er Aurora fanget i et magtspil mellem sin far, menneskekongen, og skovens mørke dronning. Prinsessen kan nemlig meget vel blive den afgørende faktor i krigen mellem de to verdener. 

Angelina Jolie spiller den altdominerende hovedrolle som Maleficent, og dette er hendes til dato mest succesfulde film! Elle Fanning ses som Aurora, og Sharlto Copley og Juno Temple er også at finde på rollelisten.

Robert Stromberg får sin instruktørdebut her, men han har allerede 2 Oscars på sin hylde derhjemme, for scenografierne til Avatar (2009) og Alice in Wonderland (2010). Derudover har han arbejdet med visuelle effekter fra helt tilbage i '80erne.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal Diske: 1
Spilletid: 93 min.