u11965 Max Manus (UDEN COVER)

u11965 Max Manus (UDEN COVER)

u11965 Max Manus (UDEN COVER)

1 Stk på lager

Blu-Ray (UDEN COVER)

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Efter at have kæmpet mod kommunisterne i Finland vender Max Manus tilbage til Norge, som lige er blevet besat af nazisterne. Han slutter sig til den norske modstandsbevægelse, men bliver arresteret. Det lykkes ham at flygte til Skotland, hvor han modtager træning, før han sendes tilbage til Norge for at udføre sabotagehandlinger mod besættelsesmagten. Hans første mission er sammen med vennen Gregers Gram at angribe tyske forsyningsskibe. Det lykkes ham i overvældende grad, og snart har han Gestapo-kommandanten Siegfried Wolfgang Fehmer i hælene. Men han undgår at blive fanget og danner sammen med Gram og Gunnar Sønsteby den såkaldte "Oslo-gruppe".
    
Stockholm bliver mødested for nordmænd i allieret tjeneste. Her præsenterer Gram Manus for Tikken, som arbejder som norsk kontakt til det britiske konsulat, og de to udvikler hurtigt et specielt forhold.
    
Efterhånden som krigen bliver mere og mere brutal, mister mange af Manus' venner livet i kampen mod tyskerne, og han begynder at bebrejde sig selv for at overleve, men under et møde med Fehmer forstår han, at alle er ofre for krigens meningsløshed.Spillelængde:  118 min.
Produktionsår:  2008
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk/Norsk
Undertekster:  Engelsk