u19196 Snehvide Og De Syv Små Dværge - Disney Klassiker (UDEN COVER)

u19196 Snehvide Og De Syv Små Dværge - Disney Klassiker (UDEN COVER)

u19196 Snehvide Og De Syv Små Dværge - Disney Klassiker (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

69,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Snehvide Og De Syv Små Dværge - Disney Klassiker - Guldnummer 1
Walt Disney satsede sit liv for Snehvide. Ingen tegnet spillefilm har fængslet så mange generationer og så mange mennesker som Snehvide. Måske skyldes det den gribende historie om ondskabsfuldhed, misundelse, ærgerrighed og kampen mellem det gode og det onde. 

Måske skyldes det, at Walt Disney satsede alt hvad han ejede, for at realisere sin drøm om at skabe den første tegnede spillefilm nogensinde.

Den smukke og godhjertede prinsesse Snehvide elskes af alle i sit kongerige, undtagen den onde stedmoder, Dronningen. Da det magiske spejl en dag udser Snehvide til den smukkeste i landet, bliver dronningen rasende og beordrer at Snehvide slås ihjel. Snehvide flygter ind i skoven, hvor hun møder de syv små dværge: Brille, Gnavpot, Flovmand, Lystig, Søvnig, Prosit og Dumpe, der tager sig af hende. Men da Dronningen fi nder ud af at Snehvide stadig lever, udtænker hun en ondskabsfuld plan for én gang for alle at slippe af med hende! Ingen tegnefilm har fængslet så mange mennesker, som Walt Disneys første mesterværk, "Snehvide og de syv små dværge". I dette eventyr over alle eventyr findes alt. Spænding, glæde, dramatik, passion og ikke mindst de uforglemmelige sange, som blev skrevet til denne film.


Spillelængde:  80 min.
Produktionsår:  1937
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk, Engelsk
Undertekster:  Danske