Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

-3166 The West Wing: Sæson 1 (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-3166 The West Wing: Sæson 1 (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-3166 The West Wing: Sæson 1 (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

2 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The West Wing: Sæson 1
Politik behøver ikke være kedeligt - én af de seneste års mest populære dramaserier foregår i Det Hvide Hus, og det går ikke stille af sig. 

Søndag den 21. september 2003 modtog den amerikanske dramaserie The West Wing for fjerde år i træk den fornemme Emmy-pris som bedste dramaserie. Dermed har serien i sine foreløbig fem sæsoner høstet ikke færre end 23 Emmy-statuetter og 2 Golden Globe-priser - deriblandt Golden Globe som bedste dramaserie i 2001. Og det er blot toppen af (pr)isbjerget - alene i hjemlandet har serien modtaget flere end 65 priser.

Martin Sheen - som vi kender fra filmiske mesterværker som Badlands og Apocalypse Now - tager sig af rollen som den karismatiske og ligefremme præsident Josiah Bartlet, leder af verdens mest magtfulde nation.
    
Serien handler dog i lige så høj grad om Bartlets håndgangne mænd i Det Hvide Hus. Vi møder den autoritative stabschef Leo McGarry, den utrættelige kvindelige pressechef C.J. Cregg, den ungdommelige vicestabschef Josh Lyman, den forpjuskede kommunikationschef Toby Ziegler og den pigeglade vicekommunikationschef Sam Seaborn - spillet af det evigt ungdommelige tidligere teenageidol Rob Lowe. 
    
Scenen er sat for en dramaserie, der kan prale af at være mere end blot underholdning. The West Wing hvirvler os ind i intriger og internationale storkonflikter, hvor politikerne og deres rådgivere ofte må gå på kompromis med deres egne idealer. Serien har givet mange amerikanere større indsigt i, hvad der foregår bag de politiske kulisser. Ifølge dens mange fans har Martin Sheen som præsident Bartlet allerede nu gjort sig fortjent til at få sin buste skåret i granit i Mount Rushmore ved siden af George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt og Abraham Lincoln.

I år 2000 tog The West Wing rekorden som den serie, der har vundet flest Emmy'er i en enkelt sæson - nemlig hele 9. Samtidig har serien enorm seertække. Flere end 25 millioner seere var parat i sofaen, da amerikanerne tog hul på seriens 2. årgang efter den dramatiske afslutning på 1. årgangs sidste episode, hvor præsident Bartlet blev udsat for et attentatforsøg...Spillelængde:  940 min.
Produktionsår:  1999
Antal disc:  6 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Engelsk