Skyggen Af Rio (Showdebola)

Skyggen Af Rio (Showdebola)

Skyggen Af Rio (Showdebola)

1 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Skyggen Af Rio
Rio de Janeiros gader – en jungle styret af mafiabosser og pushere med døden lurende på hvert gadehjørne. Her lever Thiago - et fodboldtosset supertalent med muligheden for en strålende karriere indenfor sporten. For ham selv og hans familie er hans talent chancen for en helt ny tilværelse, men miljøet i slummen er nådesløst, og sammen med vennerne lokkes Thiago til at tage nogle skæbnesvangre valg. Ikke mindst da han forelsker sig i en pige, som er kæreste med en af hans bekendte.

Om drømme, kærlighed, vold og fodbold. Skyggen af Rio er et brændende portræt af Brasiliens hårde miljø. Dramatik og hård action beskriver livet på gaderne og håbet for en bedre dag i morgen.
    
City of God satte standarden for en ny type actionfilm - rå, chokerende og stilistisk! Filmen blev rost til skyerne blandt kritikere og biografgængere, mens instruktøren blev udråbt til den nye Martin Scorsese. Interessen for denne slags hårde fortællinger er enorm, og Skyggen af Rio lever fuldt op til både forventninger og forgængere.Spillelængde:  90 min.
Produktionsår:  2005
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Portugesisk
Undertekster:  Danske