Billy Madison

Billy Madison

Billy Madison

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Billy Madison
Han er arving til Madison Hotel-millionerne, men det eneste, Billy (Adam Sandler) har studeret for nyligt, er piger og sprut. Hans liv har været den rene fest de sidste 10 år, siden han forlod high school: det handler om at drikke bundløse daiquiris, lade sig branke ved svømmepølen, lave tåbelige drengestreger og jagte alt i (eller uden!) kjoler.

Men da Brian Madison (Darren McGavin) fortæller sit fjog af en søn, at han planlægger at overdrage sit firma Fortune 500 til vicedirektøren/skiderikken Eric Gordon (Bradley Whitford), indgår Billy sit livs væddemål. Han sætter sig på skolebænken igen – 1. til 12. klasse på 24 uger! – med grinagtige resultater til følge. Og denne gang er Mr. Madisons checkhæfte ikke kilden til Billys akademiske "forfremmelse".
    
Kan dosmeren Billy tage sig sammen i tilstrækkelig grad til at vinde sin fars respekt, familieformuen og den smukke lærer Veronicas (Bridget Wilson) kærlighed? Hey, det er da et forsøg værd!

Filmen, der indeholder sange af Electric Light Orchestra, The Jackson 5, The Cars, Culture Club, The Ramones og Styx, er en autoritet, når det drejer sig om grinagtige, gale komedier!Spillelængde:  90 min.
Produktionsår:  1995
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster: Danske