Double Team + Maximum Risk - 2 disc

 Double Team + Maximum Risk - 2 disc

Double Team + Maximum Risk - 2 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

89,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Double Team + Maximum Risk  -  2 disc

Double Team
Jack Quinn, landets mest effektive anti-terror agent, har tænkt sig at trække sig tilbage. Men på hans sidste job rammer han ved siden af målet – den dødsensfarlige terrorist Stavros – og på sekunder er alt, hvad han har kært, i fare. Da han vågner næste dag, er han anbragt i ”The Colony” – et topsikret fængsel for agenter, der er for farlige til at gå fri, men for værdifulde til at dræbe. Han ved, at hans gravide kone er øverst på Stavros' dødsliste. Og han ved, at der kun er én mand, der kan hjælpe ham: Yaz, en våbenhandler - og en omvandrende krigszone.

Van Damme er tilbage i et brag af en actionfilm instrueret af Hong Kong mesteren Tsui Hark. Han får selskab af bl. a. en storspillende Dennis Rodman, den mest berygtede amerikanske basketballspiller og selveste Mickey Rourke, der er bedre end nogensinde. Adrenalinpumpet spænding over flere kontinenter, som James Bond på anabolske steroider – glæd dig.

Maximum Risk
Alain Moreau vidste ikke, han havde en bror - indtil han fandt ham liggende død på gaden. For at finde sandheden må han nu træde i hans fodspor, rejse tværs over Atlanten og lade sig synke ned i den dødsensfarlige verden, der gjorde det af med hans bror.


Spillelængde:  90+97 min.
Produktionsår:  1997/1996
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske