Indiana Jones: The Adventure Collection - 3 disc

Indiana Jones: The Adventure Collection  -  3 disc

Indiana Jones: The Adventure Collection - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

129,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Indiana Jones: The Adventure Collection

 
Raiders Of The Lost Ark
Tag med den legendariske helt, Indiana Jones, på et af alle tiders største eventyr på det hvide lærred. Ledsaget af sin iltre, selvstændige eks-flamme, Marion Ravenwood, begiver den handlekraftige arkæolog sig ud på en spændende jagt for at finde den mystiske Pagtens Ark. Indy skal finde arken før nazisterne, og han må overleve gift, fælder, slanger og forræderi for at nå sit mål. Oplev den mørkeste jungle i Sydamerika, de travle markeder i Kairo g en tophemmelig ubådsbase med Indiana Jones som din guide til eventyret. Og se til slut, hvordan kraften i den forsvundne ark slippes løs, mens Indy holder sig et skridt foran nazisterne i denne klassike filmskat.

Indiana Jones And The Temple Of Doom
Følg den legendariske helt fra et gys til det næste, når Indiana Jones oplever sit mest okkulte og skræmmende eventyr. Efter med nød og næppe at være undsluppet et voldsomt slagsmål i en natklub i Shanghai, nødlander Indy i Indiens ødemarker. Her afslører han en uhyggelig orden, der har taget børnene i en afsidesliggende landsby som slaver i en fæstningslignende mine. Indy skal redde børnene og selv undgå at blive slave af den onde og morderiske kult af religiøse fanatikere. Med sig i sit hæsblæsende redningsforsøg har Indy sin lille håndlanger, Short Round, samt en modvillig natklubsangerinde, Willie Scott. Følg Indy, mens han narrer blodtørstige skurke og oplever de dramatiske sving og kurver under en spændende minevognsjagt i det ultimative rutschebaneeventyr.

Indiana Jones And The Last Crusade
Genoplev morskaben og spændingen ved at holde trit med familien Jones. I en prolog ser man den unge Indiana Jones i et af sine første eventyr, og den spændende storfilm fortsætter, da Indy som voksen begiver sig ud på en farefuld søgen efter sin kværulantiske far, Professor Henry Jones. Nazisterne er på sporet af Den Hellige Gral og har kidnappet Indys far, den førende autoritet i dette Kristi Bæger. Følg Indy, mens han kniber sig gennem de rottefyldte katakomber i Venedig, bekæmper nazistiske mesterpiloter i en spændende nærkamp med biplaner og trodser den tordnende ildkraft i en ustoppelig kampvogn. Og se Den Hellige Grals magt til at give og tage liv, mens Indy og hans far kæmper mod tiden i denne tidløse klassiker.

 

Spillelængde:  347 min.
Produktionsår:  1981-1989
Antal DVD:  3
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske