Krigen (2015) (Pilou Asbæk)

Krigen (2015) (Pilou Asbæk)

Krigen (2015) (Pilou Asbæk)

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Krigen (2015) (Pilou Asbæk)
Kompagnichef Claus Michael Pedersen (Pilou Asbæk) bliver sendt til Afghanistan. Her skal han som officer have ansvaret for 150 mænd midt i en krigszone og være med til at sikre freden i afghanernes årelange konflikt med Taleban. Imens prøver Claus' kone Maria (Tuva Novotny) at holde sammen på hjemmefronten. Hun står alene med ansvaret for parrets tre børn, der reagerer på savnet af deres far. 
    
Da én af soldaterne i Claus' kompagni træder på en vejsidebombe, rykker alvoren tæt på kompagniet og med ét går det op for flere af hans mænd, at denne militære operation kan blive et spørgsmål om liv og død. Da Claus under en mission, nogle dage senere, leder sin patrulje ind i en lokal landsby bliver de pludselig angrebet og må søge dækning. Under beskydningen indser Claus, at de er fanget i en fælde og kun ved at beordre et luftangreb på dét område af landsbyen, hvorfra beskydningen foregår, vil de formodentlig have en chance for at slippe væk med livet i behold. 
    
Kort efter møder auditørkorpset op i lejren, og Claus bliver sendt tilbage til Danmark tiltalt for at være skyld i, at otte civile er blevet dræbt under luftangrebet.


Spillelængde:  115 min.
Produktionsår:  2015
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Dansk for hørehæmmede