Skæg Med Bogstaver 3

Skæg Med Bogstaver 3

Skæg Med Bogstaver 3

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Skæg Med Bogstaver 3
I Skæg med Bogstaver introducerer Hr. Skæg bogstavernes mange former, navne og lyde - især til glæde for de yngste, der endnu ikke er begyndt at gå i skole. 
     Her leges indlæringen ind med ord og bostaver, der optræder i praksis, enten når de yngste lærer unikke dansetrin for "i" og "a" eller skal finde ting på børneværelset, der starter med "b", og så har hvert bogstav naturligvis sin helt egen sang. 
     Hr. Skæg besøger også den ordblinde skiltemaler, Vimmer, i hans butik, men hvordan skal det mon lykkes Vimmer at finde netop det skilt, Hr. Skæg skal bruge? Og hvad går galt, når Hr. Skæg, som er strandet på en øde ø, sender en falskepost med ønsket om et skat, og han så i stedet får en kat?

Hr. Skæg har tidligere leget med tal og bogstaver. Nu er han klar til at lave Skæg med Ord. Der er skæg for både børn og voksne, når Hr. Skæg spiller på Ordklaveret, og når han tager på skovtur et hemmeligt sted med en ven. Han besøger også købmandsbutikken og den hjælpsomme fejedreng Jas, og så synger Hr. Skæg 16 forrygende sange. Alle er inviteret med, når Hr. Skæg leger med sproget og sætter bogstaver sammen til ord.


Spillelængde:  201 min.
Produktionsår:  2011
Antal Disc:  1 stk
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen