The Animal (2001) (Rob Schneider)

The Animal (2001) (Rob Schneider)

The Animal (2001) (Rob Schneider)

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Animal (2001) (Roy Schneider)
Marvins liv er ved at tage en uventet drejning; han er nemlig på vej til at blive den rene Zoo – med sig selv i alle de dyre roller. Snart vil han besidde en bjergløves brutale råstyrke, en chimpanses elegante adræthed – og udvise mistænkeligt varme følelser over for søde små geder! 

Mæææææhhn hvordan begyndte hele denne animerede deroute? Indtil det går galt, arbejder Marvin som kontornusser på den stedlige politistation, men hans drøm er selv en dag at blive rigtig politimand. Det eneste, der står i vejen for opfyldelsen af drømmen, er den fysiske test – hvilket desværre også er rigeligt for bløddyret Marvin.

En aften, da han er alene på stationen, indløber der en røveri alarm. Da der ikke er nogle betjente til at rykke ud, høvler Marvin af sted til gerningsstedet. Uheldigvis er røverne mere professionelle end stakkels Marvin, der reducerer sin bil til et forvredet vrag og ved samme lejlighed er meget tæt på at tage endelig afsked med denne verdens ondskab. 

Fortumlet og hårdt kvæstet mærker han, hvorledes han forsigtigt løftes ud af vraget. På det tidspunkt er han ikke bare klar over, at selv om han overlever ulykken, bliver den indledningen til en række bizarre procedurer, der godt nok redder hans liv, men der følger – dybest set – en dyr regning med.


Skuespillere:
Rob Schneider
Colleen Haskell
John C. Mcginley
Edward Asner


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 84 min.