Vikaren (Paprika Steen)

Vikaren (Paprika Steen)

Vikaren (Paprika Steen)

1 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Vikaren (2007) (Paprika Steen)
“Vikaren” er forsøget på et nyt bud på Børne-ungdomsfilmen i Skandinavien.
Mens den amerikanske og engelske film i samme genre udfordrer generationen med hårdtpumpede film, som bombarderer oplevelserne med gotiske, stærke, ekspressive og voldsomt emotionelt OG eksistentielt overskridende indtryk - så er det som om, at det på skandinavisk helst begrænser sig til stærkt kolorerede oplevelser, hvor børn færdes i en verden, hvor viceværten er ond, slottet er gammelt, bedstemor er sød, onklerne fjollede, bukserne korte og den mystiske nøgle er gemt.

”Harry Potter”, ”Ringenes Herre”, ”X-men”, ”Spiderman”, ”Spy Kids” er film, som udfordrer børnenes behov for både gys og humor - men også børnenes næsten excentriske smag for eventyrlig visuel stil og grænseløs story-telling. Også derfor bliver disse film set af voksne MED deres børn.”Vikaren” er født ud af den udfordring. 

6.B. har fået ny vikar. Hun er meget ambitiøs og vil træne klassen til at vinde en international konkurrence for europæiske skoleelever i Paris. Men vikaren er ikke, som den slags plejer at være - hun kan øjensynlig læse børnenes tanker, og når hun er alene med eleverne i klassen, er hun ligefrem ondskabsfuld. Børnene klager selvfølgelig over hende, men det lykkes vikaren at overbevise alle forældre om, at hun er fantastisk - på trods af at klassen fremsætter påstande om, at hun er en ond ”alien” fra en fremmed planet. Men hun klarer sig igennem på sin uimodståelige charme og snart vender forældrene deres mistanke mod børnene, hvis overdrevne fantasi synes belastet af alt for meget science fiction, syge spil og vanvittige film…


Skuespillere:
Ulrich Thomsen
Paprika Steen
Sonja Richter
Sofie Gråbøl
Lars Bom
Ulf Pilgaard
Michael Larsen
Jonas Wandschneider
Jakob Fals Nygaard
Emma Juel Justesen
Nikolaj Falkenberg-klok
Andreas Gram Nielsen


Sprog: Dansk
Undertekster: Dansk for hørehæmmede
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 88 min.