Vind i poker, Lektion 1-2-3 (3-disc Box)

Vind i poker, Lektion 1-2-3 (3-disc Box)

Vind i poker, Lektion 1-2-3 (3-disc Box)

1 Stk på lager

Brugt DVD

89,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Poker har de seneste år udviklet sig fra at være bare et spil til nærmest at være et fænomen. Intet spil har nogensinde før formået at tage en hel verden med storm, som det gamle spil mange indtil for nylig forbandt med røgfyldte baglokaler og skumle saloons i det vilde vesten. Sådan er det ikke mere, poker er blevet ”mainstream”, stort set hver en TV-kanal byder på en pokerturnering, og det anslås at op imod 150 mio. mennesker dyrker spillet på verdensplan. I juli måned deltog intet mindre end 5619 mennesker i den mest prestigefyldte turnering af dem alle; World Series of Poker i Las Vegas. Et deltagerantal der var mere end dobbelt, som det hidtige største felt til en turnering, og understregede kun spillets enorme popularitet.

Der findes et pokerordsprog, der siger; det tager 10 minutter at lære spillet, og en livstid at mestre, men har man mere end 10 minutter til overs, vil det som håbefuld pokerspiller være en rigtig god idé at ofre dem på en helt ny dansk DVD-serie, der nu ser dagens lys.

”VIND I POKER er tre DVD’er, der med udgangspunkt i den mest populære poker disciplin No Limit Texas Hold’Em, instruerer i kortspillets kunst – helt fra bunden og op til de professionelle spilleborde. Det tager samlet tre timer at komme igennem DVD’erne, og dermed noget mere end 10 minutter, til gengæld vil man derefter være godt klædt på til at bevæge sig ud i pokerens forunderlige verden, uden at skulle bruge en hel livstid på at mestre det.

Vind i Poker 1 – Guide for begyndere:
Vært og instruktør på alle tre DVD’er er den professionelle danske pokerspiller Morten Erlandsen, der under signaturen ”Pokergirl” har skabt sig et stort navn på internetpoker, og i den første DVD i rækken tager han fat på spillet helt fra bunden af. Lige fra hændernes rangering over reglerne til hvordan man vædder, eller ”better” for nu at blive i sproget. Der kigges også nærmere på diverse strategier, men uden at det bliver alt for kompliceret. Alle kan være med på DVD 1, men den er rettet mod nybegyndere eller folk der kun flygtigt har stiftet bekendtskab med pokerverdenen.

Vind i Poker 2 – Guide for viderekomne:
”Du skal tro på dig selv”, prædiker Morten Erlandsen i DVD 2, hvor det hele bliver lidt mere kompliceret, da Morten Erlandsen her tager fat på de såkaldte cash games. Cash games er ikke for børn, det er her de rigtig store penge kan tjenes ved pokerbordet, men også her de rigtig store penge kan tabes. Man kaster sig ikke uden videre over cash games uden at være godt velbevandret i pokerspillets uransaglige veje, i så fald kan det i hvert fald blive meget dyrt. En af de vigtigste ting som Morten Erlandsen prædiker i denne DVD er mantraet for enhver seriøs pokerspiller; penge skal ses som et redskab, og det er en psykologisk barriere, der kan være vanskelig at komme ud over. Morten Erlandsen giver eksempler på diverse spilsituationer, hvornår det kan være sundt for økonomien at smide store kort, og hvornår det kan være indbringende at spille små kort.

Der gives eksempler på, hvordan man undgår fælder, og hvordan man kan genkende en modstanders spillestil. Morten Erlandsen selv spiller ”tight aggressive”, og det er den stil, han forsøger at indprente seeren.

Vind i poker 3 – Guide for turneringsspillere:
Der kan være stor forskel på, hvordan man spiller poker i cash games, sammenlignet med turneringspoker, hvilket der blandt andet kigges nærmere på i DVD 3. Med pokers enorme popularitet er der de senere år også skudt mange pokersites op, og der findes en masse gratis turneringer, hvor man kan vinde gode penge. Turneringsspil er således et godt sted at starte for selv mindre prøvede pokerspillere, og Morten Erlandsen kigger blandt andet nærmere på, hvilke strukturer der er i en turnering. Der er forskel på, hvordan man skal spille i de første par timer, sammenlignet med længere fremme i turneringen, man skal være opmærksom på sine modspilleres stil, og så handler turneringspoker også groft om at overleve. Jo længere man når i en turnering, jo flere penge tjener man.

Alle 3 DVD’er er opbygget i små kapitler, så man let kan finde frem til et afsnit, man gerne vil have repeteret, og speaker på programmerne er Jacob Juhl, der er selv en erfaren pokerspiller, og med Morten Erlandsen som vært, er man således i gode hænder, såfremt man ønsker at dygtiggøre sig ud i det populære spil. Danskernes interesse for Poker er i de seneste måneder nærmest eksploderet - flere og flere har fået øjnene op for det legendariske kortspil, som udfordrer både psyke og intelligens. Dette er den komplette Poker DVD instruktionspakke på dansk. Strategierne bag DVD'en er udviklet i samarbejde med Johnny Chan, som er 10-dobbelt verdensmester i poker - instruktøren er den professionelle danske pokerspiller Morten "pokergril" Erlandsen.

Original titel: Vind i poker, Lektion 1-2-3 (3-disc Box)Spillelængde:  175 min.
Produktionsår:  2005
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen