Transformers Energon: The Battle For Energon

Transformers Energon: The Battle For Energon

Transformers Energon: The Battle For Energon

2 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Transformers Energon: The Battle For Energon
Ti år efter de voldsomme Unicron-kampe, har Autobots og de førerløse Decepticons indgået en farlig alliance. Da man finder Energonden sjældne og kraftgivende substans, Transformers har kæmpet om i evighederpå jorden, vender mystiske kræfter tilbage for at få fat i den fundne Energon for enhver pris. Kun en elitestyrke af Autobots, de heltemodige forklædte robotter, kan redde planeten fra total udslettelse.

Cybertron By
De mystiske Terrorcons er blevet sendt ud for at finde Energon, og nu angriber de Cybertron by på jorden. Optimus Prime og hans Autobot-kolleger drager ud for at forsvare planeten mod denne nye, farlige trussel!

Energon-Stjerner
Terrorcon-truslen giver ikke Optimus anden mulighed end at evakuere alle menneskelige indbyggere i CyberCity på jorden. Efter nogle skærmydsler på satellitbasen på månen flygter Terrorcons ned i et ormehul. Autobot-heltene lider nederlag, og Optimus spekulerer over, hvem der i virkeligheden er hans værste fjender!

Scorponok
En ny fjende dukker opondskabsfulde Scorponok. Han genopliver Tidal Wave og overtaler ham til at angribe Desert City, hvor Transformers udvinder store mængder Energon.

Megatrons Sværd
Da Scorponok beordres til at angribe jorden, bekæmpes Autobots snart af både Terrorcons og Scorponoks Star Saber. Autobots søger hjælp hos Omnicons for at få overtaget i denne farlige situation.


Spillelængde:  145 min.
Produktionsår:  2001
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk, Svensk, Norsk, Engelsk
Undertekster:  Ingen