Team America + Beavis & Butthead + Jackass: The Movie - 3 disc

Team America + Beavis & Butthead + Jackass: The Movie  -  3 disc

Team America + Beavis & Butthead + Jackass: The Movie - 3 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Team America + Beavis & Butthead + Jackass: The Movie  -  3 disc

Team America: World Police
Skrubbelløse terrorister og magtsyge diktatorer truer med at gøre en ende på den vestlige civilisation som vi kender den. Eneste bolværk mod det totale kaos er Team Americas frygtløse helte. Holdet får hjælp af en Broadwaystjerne i en storstillet undercover-operation, der skal redde verden, men måske er det allerede for sent. 

Beavis & Butthead: Do America
Da Beavis og Butt-Heads fjernsyn bliver stjålet, ramler deres verden sammen. Desperate begiver de sig ud i byen på jagt efter et nyt TV, men ender på et hotelværelse sammen med den skumle gangster Muddy. Bedøvet af spiritus forveksler Muddy dem med 2 håndlangere, som han har lejet, og tilbyder dem 10000 $ for at rejse til Las Vegas og TAGE SIG AF hans hustru. Beavis og Butt-Head misforstår ordren og øjner chance for at komme af med deres uskyld. 

Jackass: The Movie
Det er den sjoveste film i 2002, hvad enten de snerpede biografsnopper vil indrømme det eller ej. Alle de drengerøve du kender og elsker fra MTV-Serien, er tilbage og udfører stunts, som ingen ville lade dem slippe af sted med på TV.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital
Antal Diske: 3
Spilletid: 81+98+87 min.