Stuck On You

Stuck On You

Stuck On You

1 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Stuck On You (2003)
Bob (Matt Damon) og Walt Tenor (Greg Kinnear) er tættere forbundne end de fleste andre brødrepar. De er nemlig siamesiske tvillinger, og de kan nu opleves i den 6. film, signeret af det tæt samarbejdende brødrepar Bobby & Peter Farrelly.

Brødrene hænger sammen ved hoften og er fælles om én lever, som Bob har broderparten af, og derfor ældes Walt hurtigere end Bob. Det aparte brødrepar er blevet en legende i deres lille fødeby, hvor de har duperet omverdenen med deres utrolige præstationer inden for diverse idrætsdiscipliner, og som voksne er de indehavere af en lille populær fast-food-restaurant, hvor de firhændigt ekspederer burgere med det hele hen over disken med lynets hast.
    
Men Walt har større ambitioner. Efter en række succeser i lillebyens amatørteater drømmer han om en rigtig skuespillerkarriere, og eftersom brødrene har afgivet et gensidigt løfte om, at de aldrig vil stå i vejen for hinandens lykke, må Bob føje sig og følge med Walt til L.A. og det forjættede Hollywood. Her bliver de naboer til den smukke April (Eva Mendes), som også drømmer om at blive stjerne og introducerer dem for den noget bizarre agent, Morty O’Reilly (Seymour Cassel). Han ser straks Walts potentiale … som pornostjerne!
    
Heldigvis render de ved tilfældighedernes spil ind i den feterede og legendariske Cher. Hun vil gerne ud af en kontrakt om en ny tv-serie og får gennemtvunget, at Walt skal spille den mandlige hovedrolle – i håb om, at serien bliver en fiasko. Det går naturligvis lige modsat. Walt får et tordnende gennembrud, og de siamesiske tvillinger er klar til at indtage filmens Mekka på berømmelsens vinger...Spillelængde:  118 min.
Produktionsår:  2003
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske