Boog & Elliot 1-3 (3 film)

Boog & Elliot 1-3 (3 film)

Boog & Elliot 1-3 (3 film)

1 Stk på lager

Brugt DVD

129,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Boog & Elliot 1-3 (3 film)


Open Season

Op med poterne - og vi skyder! Den godmodige grizzlybjørn Boog og den hurtigsnakkende elg Elliot kommer i skudlinien, da jagtsæsonen sætter ind. Ingen af dem har forstand på at gemme sig, finde vej eller overleve i skoven. Der skal mere end bare held til at undgå at blive plaffet ned, især af en skydegal jæger, Shaw, som bilder sig ind, at han allerede har ret til at sætte Elliots hoved op på væggen i jagthytten. Skovens mange dyr må holde sammen mod den fælles fjende.

Open Season 2

Denne anden animerede film om venskabet mellem en grizzly bjørn, Boog, og en hurtigtsnak-kende éntakket hjort, Elliot, er skabt direkte til DVD-brug med samme animationsteknik, men med nye stemmer i hovedrollerne. Elliott forelsker sig hovedkulds i Giselle, men deres bryllupsplaner forpurres, da deres gravhundeven, Mr. Weenie, bliver kidnappet af en gruppe kæledyr, der vil returnere ham til sine ejermænd. Det får skovens dyr til at sætte en storstilet redningsplan i gang.

Open Season 3
Så er der fred og ro i skoven igen. Der er ingen modbydelige jægere, der truer dyrerne og ingen modbydelige turister. Og så er det vel tid til en rigtig mandetur med drengene, ikke sandt? Det mener Boog i hvert fald, men det viser sig hurtigt, at alle de andre fyre ikke rigtig har tid til at tage med. Ikke en gang Boogs trofaste følgesvend Elliot! Boog tager derfor af sted på mandetur alene og her støder han ind i et omrejsende russisk cirkus. Og de har oven i købet en bjørn, Doug, der ligner Boog på en prik! De to bjørne er begge træt af deres liv, så de beslutter sig for at bytte plads. Det går naturligvis HELT galt.


Spilletid:  83+73+74 min.
Årstal:  2006/2009/2011
Antal Diske:  3
Sprog:  Dansk, Engelsk
Undertekster:  Ingen