Riget 2

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Riget 2 (1997)
I RIGET II fortsætter Lars von Trier kampen imellem det gode og det onde - blot er der skruet ekstra op for tempoet og for humoren. Med RIGET samlede Lars von Trier stort set alle de største danske skuespillere og tildelte dem helt nye utraditionelle roller. 

Oplev bla. Ghita Nørby som kærlighedshungrende Rigmor, der tyer til voodoo for at vinde den svenske kirurg Stig Helmers kølige hjerte, Søren Pilmark som reservelægen Krogshøj, der bliver udsat for sort magi og ender som en zombielignende retfærdighedens hævner, Holger Juul Hansen som den evigt optimistiske professer Moesgaard, hvis søn, den lægestuderende Mogge (Peter Mygind), bruger forsvindende lidt tid på studierne og imponerende meget tid på sygeplejersken Sanne. Og så er det i RIGET II, at den tyske kultstjerne Udo Kier dukker op som RIGETs absolut mest skræmmende eksistens, Lillebror.

RIGET II er en del af serien Zentropa Kollention, som med tiden vil give filmelskere og samlere mulighed for at anskaffe sig samtlige film, produceret af Zentropa.


Skuespillere:
Søren Pilmark
Ghita Nørby
Jens Okking
Otto Brandenburg
Peter Mygind
Ernst-hugo Järegård


Sprog: Dansk
Undertekster: Dansk for hørehæmmede
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Antal Diske: 2
Spilletid: 297 min.