Rocky 1-5 Box

Rocky 1-5 Box

Rocky 1-5 Box

1 Stk på lager

Brugt DVD

229,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Rocky Speciel Edition
Dette er filmen, der inspirerede en hel nation - og vandt en Oscar for bedste film og instruktør. Publikum over hele verden jublede over denne amerikanske succeshistorie om en helt almindelig mand, der trods alle odds sejrede. Sylvester Stallone, også kaldet "the italien stallion" har selv skrevet manuskriptet til filmen - og leverer en varm, humoristisk og stærk præstation i rollen som bokseren Rocky Balboa.

Rocky 2
Det er århundredets revanchekamp - hvor Rocky igen møder Apollo Creed i opfølgeren til en af de mest ansete film i historien. Det lykkedes instruktør, forfatter og hovedrolleindehaver Sylvester Stallone at skabe en hårdtslående varm film, som blev mødt med ros alle vegne.

Rocky 3
Rocky møder sin hidtil stærkeste modstander - den frygtindgydende Clubber Lang, spillet af ingen ringere end mr.T. Rocky 3 er nok den mest spændende og actionfyldte film i serien - og Sylvester Stallone har skrevet, instrueret og spillede hovedrollen med indfølelse og intensitet.

Rocky 4
Østen møder vesten! Amerika mod Sovjet i et hævntogt over Apollo Creed, som unødvendigt mister livet i en opvisningskamp. Igen har Sylvester Stallone skrevet, instrueret og spiller hovedrollen. Det bliver en kamp mellem nationer, hvor krigen kun kan udkæmpes i ringen. Rocky kæmper for sin ære, sin ven og Amerika.

Rocky 5
Efter at Rocky er vendt hjem fra sin seneste triumf, opdager han, at alle, hans penge er tabt af hans skruppelløse finansrådgiver. For at gøre det hele værre tvinger en kampskade Rocky til at stoppe karrieren. Så Rocky, hans kone Adrian og hans søn Rocky Jr. Flytter til en billig lejlighed. Der må Rocky prøve at løsne op for den vrede hans søn går rundt med. En bitterhed der vokser, da Rocky begynder at træne en ung talentfuld bokser Tommy Gunn, som hurtigt bliver landskendt. Men Tommy vender sig mod sin læremester - og Rocky bliver snart klar over, at han er nødt til at kæmpe endnu engang.


Skuespillere:
Sylvester Stallone
Dolph Lundgren
Burges Meredith
Talia Shire
Mr. T
Carl Weathers
Burt Young


Sprog:  Engelsk
Undertekster: Danske
Lydformat: Dolby Digital
Antal Diske: 5
Spilletid: 540 min.