Bridget Jones Dagbog 1 & 2 + About A Boy - 3 disc

Bridget Jones Dagbog 1 & 2 + About A Boy  -  3 disc

Bridget Jones Dagbog 1 & 2 + About A Boy - 3 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Bridget Jones Dagbog 1 & 2 + About A Boy  -  3 disc

Bridget Jones' Dagbog (2001)
Da Bridget fylder 32 vil hun have kontrol over sit liv - drikke mindre, spise mindre, ryge mindre og finde den eneste ene. Hendes mor introducerer hende for den attraktive, men tilsyneladende arrogante Mark Darcy, men i første omgang har hun mere held med sin chef, med hvem hun flirter via sin e-mail. 

Bridget Jones' Dagbog 2 (2004)
Bridget Jones (Zellweger), som er en alenepige i 30érne, har endelig fundet den perfekte mand, den flotte advokat Mark Darcy (Colin Firth), og står nu overfor en større udfordring - at holde fast på ham…hun bliver igen usikker på sig selv, og da hendes ekskæreste kvindebedåreren Daniel Cleaver (Hugh Grant) pludselig dukker op igen, bliver Bridget fanget i et net af komisk blanding af dårlige råd, kommunikationsbrister og de totale katastrofer, hun er mester i. 

About A Boy (2002)
Will er i 30'erne og har ikke arbejdet en eneste dag i sit liv. Han lever den søde ungkarletilværelse uden forpligtelser og penge går automatisk ind på kontoen fordi hans far engang har skrevet en berømt sang. Men den 12 årige Marcus ændrer alt dette…


Skuespillere:
Hugh Grant
Renée Zellweger
Colin Firth


Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 3
Spilletid: 93+103+97 min.