Broen Ved Remagen (The Brige At Remagen)

Broen Ved Remagen (The Brige At Remagen)

Broen Ved Remagen (The Brige At Remagen)

1 Stk på lager

Brugt DVD

109,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Broen Ved Remagen (The Bridge At Remagen) (1969)
2. Verdenskrigs ærefulde højdepunkter står i skarp kontrast til de umådelige tragedier, der udspilles, når to mægtige hære står over for hinanden under krigens sidste uger. Amerikanerne har brug for en bro til at fortsætte fremrykningen, og tyskerne har brug for en bro til at trække 50.000 soldater tilbage og styrke forsvaret af fædrelandet. Den eneste tilbageværende bro over Rhinen befinder sig i den lille by, Remagen, der derfor pludselig bliver centrum for mere end 100.000 soldaters desperate kamp i et nådesløst slag.
    
Filmen viser kampenes udvikling fra både de allieredes og fra tyskernes synsvinkel og fokuserer på alle de små og store begivenheder, der får historien til at leve som et realistisk dokument over krigens kompromisløse og skæbnesvangre natur for tusinder og atter tusinder af ganske almindelige mennesker, hvis liv af skæbnen er blevet begrænset til at dræbe eller selv at gå til grunde.
Klassisk stjernespækket og storslået krigsfilm med bl.a. George Segal, Robert Vaughn, Bex Gazzara og E.G. Marshall på rollelisten.   Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital 1.0 (mono)
Antal Diske: 1
Spilletid: 112 min.