Black Adder: Del 1 (Den Sorte Snog: Del 1)

Black Adder: Del 1 (Den Sorte Snog: Del 1)

Black Adder: Del 1 (Den Sorte Snog: Del 1)

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Den Sorte Snog: Del 1 (Black Adder: Del 1) (1983)
I hovedrollen Rowan Atkinson som THE BLACK ADDER og med Tony Robinson som BALDRICK, Brian Blessed som RICHARD DEN FJERDE, Tim McInnerny som PERCY, Elspet Gray som DRONNINGEN og Robert East som PRINS HARRY.Gennem tiderne har mænd med tæft, handlekraft og heltemod bidraget til Englands glorværdige arv. Andre, som den klynkende orm Edmund, hertug af Edinburgh (alias den Sorte Snog), den bitre og forskruede søn af en middelalderkonge, er dukket frem af støvet fra tvivlsomme dokumenter for at gøre krav på deres uretmæssige plads i historien. 

Spådomme
Edmund Blackadder slår ved en fejltagelse kong Richard den tredje ihjel og gør derved sin egen far til konge. Men han er også skyld i, at hans fars værste fjende, Henry Tudor, undslipper. 

Født Til At Være Konge
Mens kongen er på korstog, forsøger Edmund at miskreditere prins Harrys ret til at være tronfølger. Det lykkes næsten ham og Baldrick at så tvivl om hans egen retmæssige stand. 

Ærkebiskoppen
Edmund bliver udnævnt til ærkebiskop, hvilket ikke har været noget sikkert hverv at bestride. Tilsyneladende er kongen ikke enig med kirken, så jorden er overstrøet med ligene af tidligere ærkebiskopper. 

Dronningen Af Spaniens Skæg
Kong Richard den fjerde har behov for at danne en alliance med
Spanien. Med henblik på at forebygge en krig og bringe de to lande nærmere erklærer kongen, at Edmund skal giftes med en spansk prinsesse. 

Heksesnifferens Følgesvend
England står over for en dobbeltkrise: Der er trolddom på færde, og en voldsom pest hærger landet.Ve Edmund, der bliver anklaget for at være heks af en heksesniffer. Skal han og Baldrick komme af dage på bålet? 

Det Sorte Segl
De er de seks farligste mænd i England, og Edmund pønser på at hyre dem for at overtage tronen. Edmund sørger også for at sætte Percy og Baldrick fra bestillingen for stedse. 


Skuespillere:
Rowan Atkinson
Elspet Gray
Tim Mcinnerny
Patrick Allen
Brian Blessed
Robert East


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital
Antal Diske: 1
Spilletid: 210 min.