Jewels: Den Komplette Miniserie - 2 discs

Jewels: Den Komplette Miniserie  -  2 discs

Jewels: Den Komplette Miniserie - 2 discs

1 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Jewels: Den Komplette Miniserie  -  2 discs

1. Del
Den unge, smukke og rige Sarah Thompson (Anette O'Toole) tager til Londen efter et hektisk og voldeligt ægteskab i USA. Her møder hun den helt store kærlighed og gifter sig med aristokraten William Whitfield (Anthony Andrews). De slår sig ned på et slot i Frankrig, for at leve lykkeligt til deres dages ende, men Anden Verdenskrig bryder ud og forandrer deres liv for altid.

William bliver indkaldt til krigen og Sarah efterlades alene med deres nyfødte søn Phillip. Pga. af krigen lider mange mennesker af fattigdom og Sarah hjælper dem ved at opkøbe deres smykker. Vi følger både forretningen og familien i denne miniserie, som spænder over fem årtier.

2. Del
Dette er fortsættelsen på den gribende historie om familien Whitfield. Krigen er slut - William og Sarah er endelig tilbage i Frankrig, hvor de med succes åbner en juvelforretning. Da William dør af et hjertetilfælde, står Sarah alene tilbage med fire børn. Hun kæmper for at bevare familien samlet på trods af indbyrdes jalousi og magtkampe. Er der stadig plads til kærligheden i hendes liv? Følg med i slutningen på denne fatastiske miniserie, som spænder over fem årtier.

Danielle Steel er en af verdens mest populære forfattere. Der er blevet trykt mere end 530 millioner eksemplarer af hendes bøger og samtlige af hendes romaner er blevet bestsellere. Hendes bøger elskes af læsere i 47 lande og findes på 28 forskellige sprog.
I dag er Anette O'Toole mest kendt som Supermans mor i den populære TV-serie "Smallville".

Anthony Andrews fik sit gennembrud i TV-serien "Gensyn med Brideshead" og siden benyttet meget i TV-film bl.a. "Ivanhoe" og "Den Røde Pimpernel".


Skuespillere:
Anthony Andrews
Anette O'toole
Jürgen Pruchnow
Roben Wagner


Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Lydformat: Dolby Digital
Antal Diske: 2
Spilletid: 240 min.