Dark Water (Den japanske original)

Dark Water (Den japanske original)

Dark Water (Den japanske original)

2 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Dark Water (2003)
Yoshimi og hendes mand står midt i en skilsmisse. I mellemtiden, mens de venter på retten skal afgøre hvem der skal have forældremyndigheden over deres femårige datter, Ikuko, leder Yoshimi efter en lejlighed til datteren og hende selv. De flytter ind i en ejendom i trøstesløs omgivelser i nærheden af en mudret, uddød flod, hvor scenariet i sig selv bedyrer gru og utryghed!

Og det varer heller ikke længe før der begynder at ske mærkværdige ting. På ejendommens tag finder Yoshimi en lille rød taske fyldt med legetøj. Hun indleverer den til ´glemte sager´, men tasken dukker op igen ­ selv samme sted, hvor Yosihimi fandt tasken første gang! Samtidig begynder der at sive mørkt, mudret vand ud fra lejlighedens loft og vægge, fugten breder sig for hver dag der går, og som det ikke var nok finder Yoshimi også lange, mørke menneskehår i vandet fra vandhanerne.

Et mønster begynder dog at danne sig, da Yosihimi får kendskab til en lille pige, der forsvandt nogle år tidligere... Spillelængde:  102 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Japansk
Undertekster:  Danske