Doom + Serenity - 2 disc

Doom + Serenity   -  2 disc

Doom + Serenity - 2 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Doom + Serenity   -  2 disc

Doom
I de uoverskuelige, klaustrofobiske gange på forskningsstationen på Mars er et dødbringende uhyre løs. Stationen bliver sat i karantæne og et lille hold specialtrænede marinesoldater bliver sendt ind i gangene for at finde ud af, hvad der har udløst alarmen. Det bliver en jagt i halvmørke, gennem slimede kloakker efter væsner, som soldaterne kun halvvejs aner er om det næste hjørne. Hvor de kommer fra, og hvilke frygtindgydende kræfter de har, finder de først for sent ud af. 

Sarge leder den lille gruppe soldater ind i labyrinten. Sammen med John Grimm, og hans søster Dr. Sam Grimm, der er forsker på Mars-stationen går de på en tur ind i den uhyggelige verden, der er Doom! 


Serenity
På udkanten af det kendte univers ernærer kaptajn Malcolm Reynolds og hans lille gruppe rumpirater sig som småkriminelle i rumskibet Serenity. En dag samler de en doktor og hans telepatiske søster op. De viser sig at være blandt galaksens mest eftersøgte, og pludselig har Malcolm og Co. en hær af onde soldater fra Universal Allience efter sig. Spillelængde:  108+114 min.
Produktionsår:  2005/2005
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske