En Ny Dag I Livet (An Unfinished Life)

En Ny Dag I Livet (An Unfinished Life)

En Ny Dag I Livet (An Unfinished Life)

1 Stk på lager

Brugt DVD

159,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
En Ny Dag I Livet (An Unfinished Life)
Robert Redford er Einar Gilkyson, en ældre pensioneret ranch-ejer, som for mange år siden har vendt ryggen til sine minder. Einar er stadig rystet over sin eneste søns død for over 10 år siden, og i mellemtiden er både hans gård og hans ægteskab smuldret og ligger i ruiner. Einar tilbringer sine dage med at pleje sønnens gravsted samt at tilse den svagelige og syge tidligere ansatte, Mitch (Morgan Freeman). Mitch bor stadig i et udhus på gården og er Einars eneste ven. Einar er fast besluttet på at ende sine dage som en ulykkelig og bitter mand, indtil den dag det menneske, han bebrejder sønnens død, dukker op på gården: Hans svigerdatter, Jean (Jennifer Lopez).
    
Jean lever et forhutlet liv, er desperat og har været mærket af skyldfølelse siden den tragiske ulykke, som kostede hendes mand livet. Hun er på flugt fra en voldelig kæreste Gary (Damian Lewis), og med sig medbringer hun datteren Griff (Becca Gardner), som hun forsikrer er Einars barnebarn. Einars liv bliver vendt op og ned, og det gamle had og beskyldninger kommer igen op til overfladen. Den 11-årige Griffs længsel efter en familie og en tryg tilværelse bryder dog lidt efter lidt isen i den ældre, bitre mands hjerte – og åbner en dør ind til uventede begivenheder, nye forbindelser, håbet om tilgivelse og måske en genforening. 

An Unfinished Life udspiller sig i Wyoming på en ranch omgivet af midtvestens smukke vidtstrakte landbrugsjorder. Det er en historie om en splittet familie, om at tilgive sig selv og tilgive andre. 


Spillelængde:  103 min.
Produktionsår:  2005
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske