Guldhornene

Guldhornene

Guldhornene

1 Stk på lager

Brugt DVD

109,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Guldhornene
Spillefilmen GULDHORNENE er et helt nyt dansk familieeventyr. Action, spænding og en god portion humor.

Filmen er baseret på de kendte karakterer fra TV2-julekalenderen "Jul i Valhal" fra 2005. Filmen er instrueret af Martin Schmidt og produceres af Rasmus Thorsen for Cosmo Film. Manuskriptet er skrevet af Ida Maria Rydén, Ina Bruhn, Flemming Klem og Stefan Jaworski.

De tre søskende Sofie, Jonas og Emma er flyttet til København, hvor deres far Asbjørn har fået nyt job på Nationalmuseet. Pludselig dukker guderne Loke, Thor, Ydun og Heimdal op for at forhindre, at de ægte guldhorn falder i de forkerte hænder og truer menneskeheden med at uddø. Børnene bliver nødt til at hjælpe guderne, for hvis de ikke gør det, og hvis jætterne får fat i dem vil Sofie, Jonas og Emma blive de sidste menneskebørn tilbage på jorden.  Et storslået kup og en masse forviklinger er de 3 børn og gudernes eneste chance og så er der jo også den onde jætte Thrym som dukker op i menneskernes verden!

Børnene spilles af Laura Østergaard Buhl(Sofie) Lukas Schwarz Thorsteinsson (Jonas) og Clara Maria Bahamondes(Emma). I rollerne som deres forældre ses Ann Eleonora Jørgensen(Tove) og Troels Lyby(Asbjørn). Guderne spilles af Martin Brygmann(Loke), Søren Spanning(Odin), Peter Frödin(Heimdal), Lene Maria Christensen(Ydun), Henrik Noél Olesen( Thor) og Morten Suurballe(Thrym).


Skuespillere:
Laura Østergaard Buhl
Lukas Schwarz Thorsteinsson
Clara Maria Bahamondes
Ann Eleonora Jørgensen
Troels Lyby
Martin Brygmann
Søren Spanning
Peter Frödin
Jesper Asholt
Lene Maria Christensen
Morten Suurballe
Henrik Noél Olesen


Sprog: Dansk
Undertekster: Danske
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 88 min.