u14958 Ringenes Herre 2: De To Tårne (UDEN COVER)

u14958 Ringenes Herre 2: De To Tårne (UDEN COVER)

u14958 Ringenes Herre 2: De To Tårne (UDEN COVER)

1 Stk på lager

Blu-Ray (UDEN COVER)

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Ringenes Herre 2: De To Tårne
De to tårne er den anden film i Peter Jackson's trilogi om det gode mod det onde i Tolkiens univers. Filmtrilogien er blevet til under et enestående projekt, hvor alle tre film er optaget simultant over halvandet års produktion. Trilogiens første film, Eventyret om ringen, fik premiere i december 2001, blev hyldet af kritikerne og indtjente $860 millioner verden over. Endvidere blev den nomineret til 13 Oscars (flere end nogen anden film det år) og vandt de fire, deriblandt for Bedste Visuelle Effekter på grund af den banebrydende teknik, Jackson og hans visuel-effekt-team brugte til at realisere Tolkiens univers.

I slutningen af første del, efter Boromirs (Sean Bean) død og Gandalfs styrt i Khadad-dûm under kampen mod Balrog, tvinges ringens broderskab til splittelse. Men skønt splittet i tre grupper er de oprindelige medlemmer stadig opsat på at gennemføre hver sin heroiske opgave.

Anden del begynder ved Emyn Muil, hvor de vildfarne hobbitter, Frodo (Elijah Wood) og Sam (Sean Astin), opdager, at den mystiske Gollum (Andy Serkis) følger i deres fodspor. Men da de fanger ham, viser han sig som et medynkvækkende væsen, der i sin tid selv blev fortæret af den ene ring. Han lover at vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri. Sam har ingen tillid til deres nye rejsefælle, men Frodo får medlidenhed med ham og indgår aftalen.

Aragorn (Viggo Mortensen), elvermanden Legolas (Orlando Bloom) og dværgen Gimli (John-Rhys Davies) ankommer til Rohans rige, hvor den engang så mægtige Kong Théoden (Bernard Hill) er faldet under Sarumans magt gennem den skumle Slangetunges (Brad Dourif) manipulationer. Eowyn (Miranda Otto), Kong Théodens niece, ser snart en stor leder i den rejsende Aragorn. Og selvom han drages af hende, glemmer han ikke sin store kærlighed til elverpigen Arwen (Liv Tyler) og den kærlighedspagt, de har indgået.

Gandalf den Grå (Ian McKellen) genfødes som Gandalf den Hvide efter sin voldsomme kamp med Balrog, og ved sin tilbagekomst minder han Aragorn om hans skæbne: at forene Rohans folk med mennesket fra den sidste bastion mod mørket – Gondor.

I mellemtiden er de tilfangetagne hobbitter, Merry (Dominic Monaghan) og Pippin (Billy Boyd), undsluppet de hæslige Uruk-Hai og flygtet ind i den mystiske og gamle skov, Fangorn. Her møder de en uventet allieret mellem skovens gamle træer – enten Træskæg, et levende og vandrende træ, hvis rige Saruman har decimeret.

På hver deres indbyrdes rejse oplever ringens broderskab de mest ufattelige eventyr med ondskabsfulde hære og forræderisk bedrag og bliver vidner til fortidens vidundere og deres egen styrke. Sammen må de stå mod den uimodståelige magt, som breder sig fra de to tårne – Orthanc i Isengard, hvor den korrupte Saruman har fremavlet en arme på 10.000 krigere, og Saurons fæstning, Barad-dûr, dybt inde i Mordors mørke rige.

Medvirkende:
Alan Howard
Noel Appleby
Sean Astin
Sala Baker
Sean Bean
Cate Blanchett
Orlando Bloom
Ian Holm
Christopher Lee
Viggo Mortensen


Stregkode
: 5704028213316
Releasedato: 2010-04-06
Original titel: The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
Antal Diske: 2
Spilletid: 179 min.
Censur: over 11 år
Region: B
Lydformat: Engelsk 6.1 ES DTS-HD MA
Billedformat: 1080p High Definition / 2.40:1 / 16x9
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk