u14959 Ringenes Herre 3: Kongen Vender Tilbage (UDEN COVER)

u14959 Ringenes Herre 3: Kongen Vender Tilbage (UDEN COVER)

u14959 Ringenes Herre 3: Kongen Vender Tilbage (UDEN COVER)

1 Stk på lager

Blu-Ray (UDEN COVER)

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Ringenes Herre 3: Kongen Vender Tilbage
Saurons styrker har belejret Minas Tirith - Gondors hovedstad - i bestræbelsen på at udslette menneskeracen. Det før så store kongedømme har aldrig været i større bekneb for en konge. Men kan Aragorn (Viggo Mortensen) leve op til sit navn og blive det, han er født til?

Det sidste store slag nærmer sig, og de mørke styrker rykker tættere og tættere på. Gandalf (Ian McKellen) kæmper en brav kamp for at holde sammen på Gondors nedbrudte hær og får hjælp af Rohans Kong Théoden (Bernard Hill), som gør sine styrker klar til den ultimative kamp. Men selv med opbydelsen af al deres mod og loyalitet er menneskenes styrker - hvor Eowyn (Miranda Otto) og Merry (Dominic Monaghan) er iblandt - ikke en reel trussel mod Saurons mægtige hær.

Trods udsigten til alvorlige tab begiver de gode styrker sig alligevel ud i deres livs kamp med det ene mål for øje at distrahere Sauron, så Ringbæreren har mulighed for at fuldføre sin mission.

Hele Midgårds videre skæbne afhænger af Frodo - den lille, men tapre hobbit, som må foretage en farefuld rejse gennem fjendeland for at kaste Den ene Ring i de altfortærende flammer i Mount Doom. Jo nærmere Frodo kommer sit mål, jo tungere bliver hans byrde, så han må støtte sig mere og mere til sin gode ven, Sam (Sean Astin). Gollum - og Ringen selv - vil sætte Frodos loyalitet på en hård prøve... men også hans medmenneskelighed.

Lord of the Rings: The Return of the King er sidste del i det mægtige epos, og det afdækker, hvordan selv den mindste person kan være med til at forandre verden ved at udvise mod, engagement og beslutsomhed.

Medvirkende:
Alan Howard
Noel Appleby
Sean Astin
Sala Baker
Sean Bean
Cate Blanchett
Orlando Bloom
Ian Holm
Christopher Lee
Viggo Mortensen


Stregkode
: 5704028213361
Releasedato: 2010-04-06
Original titel: The Lord of the Rings: The Return of the King
Antal Diske: 2
Spilletid: 201 min.
Censur: over 11 år
Region: 2
Lydformat: Engelsk 6.1 ES DTS-HD MA
Billedformat: 1080p High Definition / 2.40:1 / 16x9
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk