The Hills Have Eyes

The Hills Have Eyes

The Hills Have Eyes

2 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Hills Have Eyes (2009)
”Noget er ikke, som det skal være herude. Vi er ikke alene.” - Bobby Carter
Da Wes Craven udsendte sin første udgave af The Hills Have Eyes i 1977, fik den lynhurtigt kultstatus inden for horror-splatter-genren – ligesom Tobe Hoopers beslægtede, tre år ældre The Texas Chain Saw Massacre (Motorsavsmassakren). Begge film blev til på minimale budgetter (faktisk lånte Craven rekvisitter fra Hoopers film); begge film handler om en flok vejfarende, der i bogstavelig forstand strander uden for lands lov og ret, konfronteret med en ufattelig ondskab; begge film handler bl.a. om kannibalisme; og frem for alt: begge film trækker én med ind i éns værste mareridt. Nu står Wes Craven bag en ny, opdateret udgave, lavet på et betydeligt større budget. Denne gang har Craven nøjedes med at påtage sig producerrollen og overladt den endelige udformning og instruktion til det nye, talentfulde franske makkerpar, Alexandre Aja & Gregory Levasseur – i kølvandet på deres egen skræmmende originale horrorfilm, Haute tension (High Tension) i 2003.

Det hele begynder som en typisk familieudflugt – med de skærmydsler, der nu engang følger med, når familien skal i skoven (eller her: ørkenen). Den garvede Cleveland-strisser ”Big Bob” Carter (Ted Levine) og hans kone Ethel (Kathleen Quinlan) fejrer deres sølvbryllup med en campingtur til Californien sammen med deres tre efterhånden voksne børn: datteren Lynn (Vinessa Shaw) og hendes nørdede teknofreak-mand Doug (Aaron Stanford) – og deres spædbarn Catherine – samt teenagerne Brenda (Emilie de Ravin) og Bobby (Dan Byrd).

Alt går efter bogen, indtil Big Bob får den idé at skyde genvej gennem ørkenen. Pludselig befinder de sig længere ude end der, hvor kragerne vender, og da bilen bryder sammen, går det langsomt op for dem, at den er helt gal. For snart skal det vise sig, at de ikke kun er oppe imod den nådesløst brændende ørkensol. De er ikke så alene, som de først troede. Gemt væk derude i ørkenen bor en gruppe af overlevende fra de amerikanske atomprøvesprængninger i 1950’erne – hæslige, glubske, blodtørstige misfostre, som kaster sig over den lille familie – én for én ...!


Skuespillere:
Maxime Giffard
Michael Bailey Smith
Tom Bower
Ted Levine
Emilie De Ravin
Vinessa Shaw


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Lydformat: English 5.1 DTS HD
Antal Diske: 1
Spilletid: 108 min.