Klovn: Sæson 1 - Baseret på virkelige hændelser

Klovn: Sæson 1 - Baseret på virkelige hændelser

Klovn: Sæson 1 - Baseret på virkelige hændelser

2 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Klovn: Sæson 1 - Baseret på virkelige hændelser
Klovn er en dansk komedie-serie af og med skaberne bag ”Langt Fra Las Vegas”, Frank Hvam og Casper Christensen. Kombinationen af en vanvittig idé og et omhyggeligt arbejde har ført til foreløbig 10 afsnit – med yderligere 10 afsnit på vej i dansk TV. Serien handler om en mand ved navn Frank Hvam, som har en god ven, der hedder Casper Christensen, der er kæreste med Iben Hjejle. Vi følger deres liv og får et indblik i Franks evne til at ende i umulige situationer. De fleste personer spiller sig selv, og også de mange kendte gæstestjerner fra Jarl Friis Mikkelsen og Ole Bornedal til Steen Jørgensen og Michael Carøe leger med deres offentlige image.

”Casper Christensen har aldrig været bedre end her”
Politiken, Bo Tao Michaelis
* * * * * (5 stjerner i B.T.)

Episodeguide:

Afsnit 1: "5 års­dagen"

Frank har glemt Mia og hans 5 års-dag og har i stedet planlagt at tage til et Monster-truck-stævne sammen med Casper. Uheldigvis bliver Iben Hjejles mormor dødssyg, og det skaber problemer for Frank og Casper. Caspers ven John Zoffman får en alvorlig rygskade der brænder helt ned i "røven", Frank rager uklar med en fotografs kørestol, og et lille uerstatteligt skrin med Iben Hjejles barndomsbilleder forsvinder - Alt sammen er naturligvis Franks skyld.

Afsnit 2: "De nye danskere"

Jarl Friis Mikkelsen arbejder sammen med Casper på en relancering af tv-serien "Matador" - nu som tegnefilm. Frank bliver uvenner med den pakistanske Import/eksport-mand på nabokontoret fordi han spiller høj etnisk musik, hvilket får konsekvenser for Casper og Jarls projekt. Og under uheldige omstændigheder kommer Frank til at stjæle fra en gruppe 2. generationsindvandere, og det skulle han ikke have gjort.
Mia tilmelder Frank som indsamler til Røde Kors, men glæden ved at hjælpe andre bliver snart afløst af irritation.

Afsnit 3: "Hushovmesteren"

Michael Carøe er blevet far, og det fejres med en herreaften. Frank har hyret en stripper og får øgenavnet Pat-man. Frank er utilfreds med, at Mia altid køber for lidt bacon, når hun handler ind. Som reaktion udnævner hun Frank til hushovmester. Frank låner mørbrad af sin nye nabo. Carøes barn ligner ikke Carøe, og Casper har fået hvede-allergi med dertil hørende voldsomme og uberegnelige humørsvingninger.

Afsnit 4 : "Dalai Lama".

Casper og Frank er tæt på at lukke en kontrakt med Palle Strøm. Og da Palle skal på date med Szhirley - Jokerens ekskæreste får han lov at låne Franks elskede habit jakke for at føle sig cool, det får store konsekvenser for begge. Mia får besøg af en gammel veninde, og Frank har yderst svært ved at håndtere hendes fortid. Det viser sig, at Palle kender Mias veninde fra "gode" gamle dage. Frank griber skæbnesvangert ind.

Afsnit 5 "Godfather of drugs"

Franks læge tilbyder Frank en "bane" coke. Mia, Iben og Bodil tager på weekend tur, og Casper inviterer bl.a. Mikael Carøe og Steen Jørgensen fra Sort Sol til herreaften. Under kraftig alkoholpåvirkning beslutter selskabet sig for at Steen Jørgensen skal skaffe et par gram af "The Goodfather of drugs" - heroin. Iben kommer uventet tidligt hjem, hvorefter Frank får problemer med en grønlandsk politibetjent.

Afsnit 6 - "Løft ikke hunden"

Frank møder tilfældigt sin ungdomskæreste i en affaldscontainer på jagt efter et guldur. Casper er rystet over, at Frank har datet en, der kan falde så dybt. Hun inviterer Frank og Mia til middag. De ankommer med en halv flæskesteg som gave, og det udvikler sig til en voldsom pinlig affære.

Afsnit 7 - "Fars sidste ønske".

Frank får undersøgt en forhudsforsnævring. Han insisterer på at være tilstede næste gang, Mia skal til gynækologisk tjek. Og han får spoleret Ole Bornedals begejstring for et af Casper og hans filmmanuskripter. Franks far kommer på besøg, og får presset Frank til at hjælpe ham med et ejendommeligt job.

Afsnit 8 - "str. 44"

Caspers kendis-fodboldhold, der blandt andre tæller Lars Højer og Mads Mikkelsen, er plaget af afbud op til en vigtig oprykningskamp. Frank tigger sig til en plads på holdet, men må selv skaffe fodboldstøvler. Han mister fodfæste på den sjappede bane og alt ender i en sand forvirring af tacklinger, kanyler, laksko og Aids.

Afsnit 9 - "Årstiderne"

Mia og Frank kommer fra ferie og opdager at "Årstidernes" har leveret frugtkasser til døren, og nu er frugten er rådden. Frank kæmper med klager, stank, vrede og et ordblindt bud der er tidligere voldsdømt. Frank er sløv efter ferien, så han og Casper beslutter at tage et faldskærmsudspring med Lasse Spang Olsen som instruktør. Casper vil springe solo, Frank hælder til det mindre farlige tandemspring med instruktøren, der i dag har bar overkrop.

Afsnit 10- "farvel igen mor!"

Frank har travlt, for inden han skal til herrefrokost hos Casper med Jan Gintberg, Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj og Mikael Wulff, skal han have flyttet sin mors urne til et andet sted på kirkegården på grund af fugt. Og han har lovet Casper at tage både hønsesalat og stripper med til frokosten. Frank fornærmer graveren, hvilket får konsekvenser for mors aske.


Spillelængde:  250 min.
Produktionsår:  2005
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen