Jackass 2: Number Two

Jackass 2: Number Two

Jackass 2: Number Two

1 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Jackass 2: Number Two (2006)
Her i Jackass Number Two, der af New York Times er blevet kaldtden mest frygtløse, frigjorte og hudløse komedie i moderne film er Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England og Ehren McGhehey tilbage i ilden, letpåklædte og med endnu en omgang vanvittige stunts, krumspring, kunster og utyskestreger.

Gør klar til hysteriske latteranfald og kvalmende opkastfornemmelser, når gutterne kaster deres forslåede kroppe ind i forskellige, absurde situationer.
Oplev Pontius sætte sin manddom på spil i et dukkeshow, Bam få enden på komedie med et varmt brændejern og Knoxville klæde sig ud og give den som 90-årig. Gutterne ved, hvordan de skal øge indsatsen i deres konstante søgen efter totalt meningsløs skæg og ballade. Jackass Number Two er en film, du får lyst til at se igen og igen - spækket med kasserede klip, fraklip, ekstrascener og forskelligt andet ekstramateriale. Så spænd sikkerhedsselen, og gør dig klar til en kompromisløs og morsom oplevelse med Jackass Number Two.


Skuespillere:
Johnny Knoxville
Bam Margera
Steve-o
Chris Pontius
Preston Lacy
Ryan Dunn
Jason Acuña
Dave England
Jess Margera


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 95 min.