Metallica: Some Kind of Monster

Metallica: Some Kind of Monster

Metallica: Some Kind of Monster

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Metallica: Some Kind of Monster (2004)
Filmen, der af The New York Times beskrives som "underholdende, rørende og historisk relevant", er et intenst portræt af et af de største rock-bands nogensinde. Some Kind of Monster åbner dørene til pladestudiet og Metallica-medlemmernes tanker under optagelserne af deres Grammy-belønnede album St. Anger. Filmen giver et indblik i kampen mod kommunikationsproblemer, stofmisbrug, frafald, faderskab, hjemligt kaos og en truende opløsning i, hvad bandet selv kalder den mest turbulente periode i deres 20 årige historie. Dette DVD-set består af to DVD'er, der er spækket med ekstramateriale, og filmen overgår alt, hvad der tidligere er set inden for rock'n'roll-drama!

Et dokumentarfilmhold fulgte i 2001-2003 den legendariske rockgruppe Metallica - en vanskelig periode for bandet, der oplevede store kontroverser under indspilningen albummet  "St. Anger". Instruktørduoen Joe Berlinger & Bruce Sinofsky optog mere end 1200 timer, og resultatet blev dette 135 minutter lange portræt.

USA TODAY: "Også selvom du ikke er fan af deres musik, er Metallica: Some Kind of Monster en åbenbaring: Sjov, fascinerende og indsigtsfuld."


Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Antal Diske: 2
Spilletid: 141 min.