u20886 Wire In The Blood: Season 4 (Raseri I Blodet: Sæson 4) (UDEN COVER)

u20886 Wire In The Blood: Season 4 (Raseri I Blodet: Sæson 4) (UDEN COVER)

u20886 Wire In The Blood: Season 4 (Raseri I Blodet: Sæson 4) (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

39,92 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Wire In The Blood: Season 4 (Raseri I Blodet: Sæson 4)
Carol Jordan forlader arbejdet med mordsagerne og gør plads for Alex Fielding – en knap så imødekommende agent. Dr. Tony Hill beundres for sin evne til at sætte sig ind i både ofrets og gerningsmandens tankegang, men hans nye kollega giver ikke meget for Tonys arbejdsmetoder.

Episode 1: Time to Murder and Create
Tony Hills ry får pletter, da en voldtægtsforbryder, hvis dom er baseret på en retsmedicinsk profil, løslades fra fængsel efter at have appelleret sin straf. Tony tilbyder sin hjælp i opklaringen af en mordsag, hvor et lig er fundet begravet i en mark, men den nytilkomne efterforsker Alex Fielding vil ikke have ham i nærheden af sagen, indtil det ser ud til at en sadistisk seriemorder er på spil.

Episode 2: Torment
En prostitueret myrdes og drabsmetoden leder efterforskerne til en fængslet seriemorder. Tony Hill forsøger at få hjælp fra den indsatte, som er skizofren og som nægter at samarbejde. Sagen tager en drejning til det værre, da kriminalassistenten Paula
McIntyre kidnappes af morderen.

Episode 3: Hole in the Heart
Da Tony redder en studerende fra at springe i døden, funderer han over, hvad der driver et menneske til at tage sit eget liv. Imens dør en forretningsmand og dennes revisor i en frygtelig brand, men de skal ikke blive de eneste lig, der dukker op i Bradfield og Alex må modvilligt bede Tony om hjælp.

Episode 4: Wounded Surgeon
Jason Eglee prøveløslades og Tony plages af minder fra sin første sag. En pige myrdes og da Tony opdager slående ligheder med Eglees tidligere offer er han ikke i tvivl om at Eglee igen har slået til. Tonys selvtillid begynder at smuldre og Alex tager en afgørende beslutning om hans fremtid i politiet.

Medvirkende:
Robson Green
Simone Lahbib


Spillelængde:  340 min.
Produktionsår:  2007
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske