-12547 Lewis: Sæson 2 (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12547 Lewis: Sæson 2 (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12547 Lewis: Sæson 2 (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

1 Stk på lager

Brugt DVD

129,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Lewis: Sæson 2
Kevin W er tilbage i rollen som kriminal kommisær Robbie Lewis med sin unge makker D.S. Law. Den højtelskede Oxford politimand sås første gang sammen med John Thaw i serien Inspector Morse i 1986. 20 år senere er han enke mand og bor alene i Oxford efter et ophold i udlandet, og er ivrig efter at gøre en god figur.

Indeholder episoderne:

Måneskinnet Kysser Bølgen (The Moonbeams Kiss The Sea)
En litteraturprofessor rapporterer, at nogen lusker rundt i hans have, men det eneste, han har af værdi i sit hus, synes at være sjældne bøger. Senere findes en vicevært i dyb spillegæld skudt i kældermagasinerne i Oxfords berømte Bodleian-bibliotek. Snart bliver der begået endnu et mord. Den romantiske digter Shelley og en ung maler med fotografisk hukommelse viser sig være nøglen til mordgådernes løsning.

Dødens Melodi (Music To Die For)
Lewis og hans unge makker Hathaway bliver tilkaldt, da en universitetslektor med speciale i tysk historie findes kvalt i en kollegas hus. Sporene synes at føre til den lokale bokseklub. Sagen bringer også Lewis i kontakt med en gammel kæreste til hans tidligere chef, Inspector Morse - mens den fører Hathaway så langt væk som til Berlin.

Liv Født Af Ild (Life Born Of Fire)
En ung mand begår selvmord i en kirke for øjnene af præsten. Et døgn senere myrdes præsten på bestialsk vis. Lewis og Hathaway sættes på sagen, der har tråde til Hathaways fortid og kommer til at berøre ham dybt. Samtidig sender sagen Hathaway på konfrontationskurs med Lewis, der synes, at hans unge makker er en tand for hemmelighedsfuld.

Eunukken (The Great And The Good)
En teenagepige bliver fundet på landet uden for Oxford, hvor hun vandrer nøgen og forvirret rundt. Pigen husker intet, men en lægeundersøgelse afslører, at hun er blevet bedøvet og seksuelt misbrugt. Skolens computerlærer kommer under mistanke, men snart vender endnu et mord op og ned på sagen.


Medvirkende:
Kevin Whately
Laurence Fox
Clare Holman
Rebecca Front
Charlie Cox
Jack Ellis
Michael Maloney
Lizzy Mcinnerny
Danny Webb
Jemma Redgrave
Marc Elliot
Michael Hobbs
Alex Knight
Dennis Matsuki
Janet Maw


Antal Diske: 4
Spilletid: 372 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Engelske