-12562 No Reservations: Kærlighed & Krydderier (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12562 No Reservations: Kærlighed & Krydderier (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12562 No Reservations: Kærlighed & Krydderier (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
No Reservations: Kærlighed & Krydderier
Mesterkokken Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) lever sit liv på samme måde som hun styrer køkkenet på den trendy 22 Blecker Restaurant på Manhattan - med en ikke-plads-til-bøvl-intensitet, der både fascinerer og skræmmer alle omkring hende. Med ufattelig præcision manøvrerer hun gennem hektiske arbejdsdage, koordinerer hundredvis af måltider, tilbereder delikate saucer, og sørger for at hvert måltid bliver absolut perfekt.

Kates perfektioniske natur bliver sat på en hård prøve, da en ny sous-chef bliver ansat på restauranten. Nemlig den glade og afslappede Nick Palmer (Aaron Eckhart). Nick, der er en ung mester-kok på vej op, elsker opera, når han arbejder samt glade folk omkring sig. Hans afslappede forhold til både livet og madkunsten kunne ikke være længere væk fra Kates. Men alligevel synes der at være en kemi mellem dem... som den mislyd, der opstår, når en gaffel klinger på en granitplade.

Kate ville måske bedre kunne håndtere turbulensen på restauranten, hvis det ikke lige var fordi hun også kæmper på hjemmefronten. Hun forsøger at skabe et forhold til sin ni-årige niece Zoe (Abigail Breslin), der for nylig - og ganske uventet - er flyttet ind hos hende. Zoe er mere til fiske-fingre end foie gras. Hun passer ikke rigtig ind i Kates rutiner, men Kate er fast besluttet på, at Zoe skal føle sig hjemme... hun skal bare lige finde ud af, hvordan hun gør det.


Spillelængde:  103 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Engelske