X-Men And The Wolverine: Adamantium Collection - 6 disc

X-Men And The Wolverine: Adamantium Collection  -  6 disc

X-Men And The Wolverine: Adamantium Collection - 6 disc

1 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

199,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
X-Men And The Wolverine: Adamantium Collection  -  6 disc

X-Men
Det kunne meget nemt være gået meget galt. Superheltefilm falder ikke altid lige heldigt ud, og en serie så kompleks som X-Men kunne være blevet en stinker af format. Men filmen fanger perfekt stemningen fra tegneserien, og både karakterer og situationer er omhyggeligt genskabt. Man må falde på knæ for Bryan Singer og den stil, han har valgt at fortælle historien i. Det kunne - næsten - ikke være gjort bedre.

X-Men 2
I X-Men 2 begynder vores mutantvenner at blive en smule trængt. I kulisserne i Washington arbejder kræfter på at få interneret og registreret alle mutanter. Efter et angreb af en løssluppen mutant på den amerikanske præsident ser den småskøre oberst Stryker sin chance og får autoriseret et angreb på X-mændenes tilholdssted. - X-Men 2 er en oven i købet en forbedring i forhold til den første film, som var temmelig god. 2'eren er simpelthen et mesterværk.

X-Men: The Last Stand
Forskere har udviklet en vaccine mod mutation, og for første gang har mutanterne et valg: de kan beholde deres enestående status – selv om den betyder isolation og fremmedgørelse, eller de kan opgive deres overnaturlige kræfter og tilpasse sig. Det er blevet tid til at vælge side, for den afgørende krig nærmer sig. En krig, der en gang for alle vil afgøre mutanternes skæbne!

X-Men Origins: Wolverine
Hugh Jackman vender i X-Men Origins: Wolverine tilbage i den rolle, der gjorde ham til superstjerne. Handlingen finder sted før X-Men-filmene, og filmen fortæller historien om Wolverines på samme tid voldelige og romantiske fortid, om hans komplekse forhold til Victor Creed og om det omfattende Weapon X-program. Undervejs møder Wolverine både nye og gamle mutanter, og man kan glæde sig til overraskende gensyn med flere af de legendariske X-men-karakterer.

X-Men: First Class
X-Men: First Class følger den klassiske Marvel mytologi og kortlægger den episke begyndelse på X-Men sagaen. Før Charles Xavier og Erik Lensherr tog navnene Professor X og Magneto, var de to unge mænd, som opdagede deres kræfter for første gang. Før de blev ærkefjender, var de bedste venner, og de arbejdede sammen med andre mutanter (nogle velkendte, nogle nye) for at stoppe den største trussel verden nogensinde har kendt.

The Wolverine
Wolverine har gemt sig væk et sted i Canada, isoleret og fortvivlet over, at han er skabt som et våben og er til skade for sine omgivelser. Men så lokkes han til nutidens Japan af udsendingen Yukio. Hendes chef, en af japans mest magfulde forretningsmænd, Lord Yashida, vil gerne takke Logan for at have reddet hans liv for mange år siden. Men det viser sig snart, at den døende Yashida også har andre bevæggrunde for invitation.


Spillelængde: 750  min.
Produktionsår:  2000-2013
Antal Disc:  6
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske