-12855 X-Men: Quadrilogy Box (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12855 X-Men: Quadrilogy Box (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12855 X-Men: Quadrilogy Box (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

1 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

129,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
X-Men: Quadrilogy Box
Denne boks indeholder alle tre X-Men film samt Wolverine.

X-Men Origins: Wolverine (2009)
Hugh Jackman vender tilbage til det store lærred i den rolle, der gjorde ham til superstjerne. Wolverine er vild, utæmmet, han besidder imponerende evner til at hele, han har tilbagetrækkelige kløer og rummer en fundamental vrede. Filmens handling finder sted før X-men filmene og X-MEN ORIGINS: WOLVERINE fortæller således historien om Wolverines på samme tid voldelige og romantiske fortid, om hans komplekse forhold til Victor Creed og om det omfattende Weapon X program. Undervejs møder Wolverine både nye og gamle mutanter og man kan glæde sig til overraskende gensyn med flere af de legendariske X-men karakterer.

X-Men (2000)
I en ikke så fjern fremtid er der flere og flere mutanter her på Jorden. De besidder hver især en eller anden særpræget, individuel, overnaturlig evne. Men mutanterne har ikke en høj status i samfundet - og det udløser et opgør mellem de to mest magtfulde mutanter: Professor Xavier (Patric Stewart), som kæmper for menneskeheden og Magneto (Ian McKellen), som vil overtage verdensherredømmet. Det bliver en kamp på liv og død. Filmen er instrueret af Bryan Singer (The Usual Suspects) og baseret på Marvels berømte tegneserie.

X-Men 2 (2003)
Nu er det tid til at nyde næste kapitel af det verdensomspændende hit. X-Men 2 løfter spændingen til nye åndeløse højder. X-Men er mutanter, født med ualmindelige superkræfter, hvilket hidtil har udstødt og isoleret dem fra den øvrige del af menneskeheden. Men nu har en hemmelig, højtstående nationalt sanktioneret sammensværgelse besluttet at udslette mutanterne én gang for alle. Deres eneste chance for at overleve er nu at stå sammen mod deres mystiske modstandere og forhindre en altødelæggende krig.

X-Men: The Last Stand (2006)
I X-men: The Last Stand stilles alverdens mutanter over et ultimativt valg. Der er fundet et stof, der kan neutralisere deres exceptionelle evner, så de for første gang selv kan vælge, hvordan deres resterende liv skal forme sig. De kan enten fortsætte deres liv som mutanter, men dermed også være isoleret og fremmedgjorte fra menneskets side, eller tage kuren, fravælge sine specielle evner og tilpasse sig ordinære tilværelser som almindelige mennesker. De 2 ledende mutanter står overfor en kamp, der for altid vil ændre verdens magtbalance... 


Medvirkende:
Hugh Jackman
Patrick Stewart
Ian Mckellen
Famke Janssen
Halle Berry
Anna Paquin
Rebecca Romijn
Kelly Hu
Shawn Ashmore
Kelsey Grammer
Vinnie Jones
Ellen Page
Liev Schreiber
Will I Am
Kevin Durand
Dominic Monaghan
Ryan Reynolds


Antal Diske: 4
Spilletid: 449 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Engelske