-12875 Hercules In New York (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12875 Hercules In New York (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-12875 Hercules In New York (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Hercules In New York (1970) (Den Originale Version)
Arnold Schwarzenegger Inden han blev "Conan Barbaren", "Terminator" og "Strømer I Børnehaveklassen" var han noget endnu større. Han var Gud.

På bjerget Olympus sidder den unge Gud Herkules og dødkeder sig. Mod sin faders vilje bestemmer han sig for at stikke af ned på Jorden for at søge spænding. Inde i New Yorks storbyjungle bliver Herkules opdaget af Pretzy ­en fattig gadehandler, som ser sit snit til at tjene penge på muskelbundet.

Snart er Herkules ikke bare Gud på Olympus, men også i den menneskelige verden. Men da mafiaen satser en større formue på ham, beslutter Zeus sig for at straffe sin ulydige søn.Midt i kampens hede mister Herkules sine guddommelige kræfter og må give op! Med en rødglødende mafia lige i hælene, må han nu flygte i det eneste køretøj han kender til ­ en hestetrukket stridsvogn. Og han har ikke engang noget kørekort!

Inden Schwarzenegger blev en af verdens bedst betalte filmstjerner, var han en almindelig dreng fra en lille by i Østrig. Han satsede alt på bodybuilding ­ vandt titlen som Mr. Univers og bookede en enkeltbillet til et bedre liv i USA. Returbilletten fik han aldrig brug for!


Antal Disc: 1
Spillelængde: 88 min.
Produktionsår: 1970
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske