Rare Birds + Nine Queens (2 film)

Rare Birds + Nine Queens (2 film)

Rare Birds + Nine Queens (2 film)

1 Stk på lager

Brugt DVD

59,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Rare Birds + Nine Queens (2 film)


Rare Birds:
David tror, han har skudt papegøjen, da han åbner en restaurant. Men desværre er han ingen ørn til det med penge. Gælden yngler så voldsomt, at kreditorerne har en høne at plukke med ham. Derfor er han mere end rede, da en god ven præsenterer en idé i pip-i-låget-kategorien.

Hvad nu hvis en eller anden ornitologisk hot shot spotter en sjælden pipfugl i bugten udenfor? Prima idé! Ganske kort tid herefter og næsten helt tilfældigt får en eller anden øje på en eller anden and og offentliggør det Birds Weekly!

Nu får David travlt. Dels med at affodre flokke af ornitologer og vandrefugle i alle aldre. Og dels med at forhindre en hurtigt voksende gruppe af urimeligt tvivlende personer i at afsløre, at sensationen i virkeligheden er ... en and!

Nine Queens:
I unge Juan genkender storsvindleren Marcos sig selv fra sine yngre dage og ser en passende makker. Da han føler, at knægten er moden, vifter han ham om næsen med planerne for et sidste brag af et kup. Frimærker! Frimærker?.

Yeps... The Nine Queens, uvurderlige postale juveler.

Selvfølgelig ikke de originale Dronninger, men helvedes gode forfalskninger. At få en samler til at bide på kræver en skud- og vandtæt forklaring på hvordan, mærkerne er havnet i deres besiddelse, samt et overbevisende sammenfald af uheldige omstændigheder, der gør at de må sælge her & nu.

Spillet er i gang. Spørgsmålet er om Juan virkelig er den nybegynder, han virker til at være? Om deres kunde virkelig er så let at føre bag lyset? Og om Marcos' ligefremme og ukomplicerede plan virkelig også er så ukompliceret?


Spilletid:  97+110 min.
Produktionsår:  2001/2000
Antal Diske:  1
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske